Din kurv er tom

Nyheder

Sommeren ´17 i backspejlet
14/09 2017 kl. 10:20
Er det allerede september?!? Hold nu op det gik stærkt! ...
Aarhus2017
02/01 2017 kl. 21:09
Aarhus og region midtjylland er valgt til Europæisk ...
Juli måned hos Soundwise
04/08 2016 kl. 10:56
Så er festivalsæsonen i gang! Lars lagde ud med ...

Om Soundwise

Soundwise er et professionelt lyd & lys firma med base i Århus. Soundwise arbejder landsdækkende med udlejning, salg, afvikling og installation af lyd & lys. Soundwise kan imødekomme næsten alle forespørgsler inden for branchen.
 

Installation.


Soundwise er passioneret omkring god lyd, dette kommer kunder tilgode som vælger at bruge Soundwise som installatør. Et langt samarbejde med spillesteder, restauratør, eventhuse osv. har givet Soundwise en unik indsigt i nærmest alle aspekter af branchens krogede grene. 

Der samarbejdes tæt og direkte med producenterne af produkterne, hvilket betyder at der sjældent er en fordyrende mellemmand og en stærk dialog omkring produkternes funktioner og eventuelle fejl og mangler.
Soundwise er ¨Perferred dealer¨af Tannoy og lab-gruppen produker, hvilket betyder ekstra gode priser og et showroom hvor man kan se og høre det aktuelle produkt før køb. Der til kommer en stor know how omkring alle TC-groups vare. En sikkerhed for at kunne få den rigtige support.  

I de fleste offentlige bygninger er der krav om talevarslingssystem. Mange vælger at løse dette med et seperat system kun til dette, istedet for en samlet løsning med både musik anlæg og varslingssystem. 

Soundwise har knowhow, de godkendte produkter og målingsudstyret til at lave talevarslingsanlæg. Der er utroligt mange krav og regler som skal overholdes og det er vigtigt med en dygtig og kompetent installatør til at projekter, rådgive og udfører denne form for opgaver.

Soundwise råder over NTI's omfattende måleudstyr, som indeholder alle instrumenter og tilbehør for præcise målinger og analogt audio testing. Her under StiPA test og beregning af efterklangtid, vigtige værktøjer på installation hvor lyden skal være helt iorden.
Udstyret er klasse 1 godkendt som betyder det overholder kravene til målinger af støjklager og rapporter til talevarsling anlæg. 

 

Udlejningen

Soundwise.dk er primært bygget op til dryhire og henvender sig dermed til brancherelaterede virksomheder, som ved hvilket udstyr de vil indleje.
Hertil er soundwise.dk et godt værktøj til at booke udstyr og beregne priser på korte og lange lejeperioder.
De som typisk bruger siden er blandt andet:

Spillesteder
Som har brug for at indleje de specifikke produkter som kunsterens rider kræver, og generelt supplement til deres udstyrs pakke. Lejer ofte Dj udstyr og trådløse mikrofoner.

Lyd & lys udlejningsfirmaer
Bruger Soundwise som en fast partner til supplere deres udstyrspakke med udstyr som matcher deres, så deres kunde får en ensartet produktion. Ved at kunne kontrollere prisene på soundwise.dk er firmaet dækket ind ved subhire, plus en men og hurtig booking af det ønskede udstyr. Lejer ofte d&b højtaler/ forstærker og LED movingheads.

Kultur & eventhuse
Som har alle typer arrangementer og ofte har brug for mange forskellige typer udstyr for den bedst mulig løsning af arrangementet. Lejer ofte komplette systemer med og uden teknikere.

Festivaler
Som ønsker en totalproduktion af deres arrangement, som samtidigt kan bruge shoppen til at danne sig et overblik over rider speciferede krav. Nogle festivaler har egen teknikerstab og benytter blot soundwise som dryhire firma. Lejer som oftes komplette lyd & lys systemer med teknikere.

 

Salgsshoppen

Der vil løbende komme flere og flere produkter i shoppen. Oftes er det produkter som udlejes i firmaet og derfor kan kunden nyde godt af en stor baggrundsviden omkring produktet, plus en sikkerhed for produktes holdbarhed på landevejen.
Dertil kommer muligheden for at leje produktet flere gange inden man træffer den rigtige beslutning. 
Soundwise er forhandler af nærmest alle professionelle produkter indenfor branchen, så tag endelig kontakt hvis du ønsker tilbud på produkter som ikke findes på shoppen.

Soundwise arbejder meget med import af varer fra Kina, dettegør desværre at der kan være lang leveringstid på nogle af produkterne. 


Både salg og udlejning omfatter blandt andet mixerpulter, multikabler, DJ-udstyr, trådløse mics, senepodier, flightcases og en række brugt udstyr.

 

 

Login Bruger

Husk log ind

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld