Din kurv er tom

Nyheder

Bas Arm On Tour
18/03 2019 kl. 14:03
I weekenden tog vi hul på Bas Arm On Tour i Ridehuset, ...
2 x elever på skole
11/03 2019 kl. 11:38
Både Oliver og Andreas er på skole lige nu: Andreas ...
Her går det godt! Solen skinner: Vi undlader at tænke ...

Installation

Installation


Soundwise er passioneret omkring god lyd, dette kommer kunder tilgode som vælger at bruge Soundwise som installatør. Et langt samarbejde med spillesteder, restauratør, eventhuse osv. har givet Soundwise en unik indsigt i nærmest alle aspekter af branchens krogede grene. 

Soundwise har lavet installation af højtalere hos blandt andre Mc Donald's Viby og Herr Bartels.
Se Mc Donald's case her (pdf - 127 KB).


Der samarbejdes tæt og direkte med producenterne af produkterne, hvilket betyder at der sjældent er en fordyrende mellemmand og en stærk dialog omkring produkternes funktioner og eventuelle fejl og mangler.
Soundwise er ¨Perferred dealer¨af Tannoy og lab-gruppen produker, hvilket betyder ekstra gode priser og et showroom hvor man kan se og høre det aktuelle produkt før køb. Der til kommer en stor know how omkring alle TC-groups vare. En sikkerhed for at kunne få den rigtige support.  
 

Måleudstyr

I de fleste offentlige bygninger er der krav om talevarslingssystem. Mange vælger at løse dette med et seperat system kun til dette, istedet for en samlet løsning med både musik anlæg og varslingssystem. 

Soundwise har knowhow, de godkendte produkter og målingsudstyret til at lave talevarslingsanlæg. Der er utroligt mange krav og regler som skal overholdes og det er vigtigt med en dygtig og kompetent installatør til at projekter, rådgive og udfører denne form for opgaver

Soundwise råder over NTI's omfattende måleudstyr, som indeholder alle instrumenter og tilbehør for præcise målinger og analogt audio testing. Her under StiPA test og beregning af efterklangtid, vigtige værktøjer på installation hvor lyden skal være helt iorden.
Udstyret er klasse 1 godkendt som betyder det overholder kravene til målinger af støjklager og rapporter til talevarsling anlæg. 
 

Login Bruger

Husk log ind

Nyhedstilmelding (e-mail)


Spam tjek * (Indtast teksten der vises i billedet nedenfor.)

Tilmeld Afmeld