Din kurv er tom

Nyheder

Soundwise ApS flytter til Åbyhøj
19/03 2018 kl. 12:40
Vi er lige nu i fuld gang med at flytte hele vores ...
Sommeren ´17 i backspejlet
14/09 2017 kl. 10:20
Er det allerede september?!? Hold nu op det gik stærkt! ...
Aarhus2017
02/01 2017 kl. 21:09
Aarhus og region midtjylland er valgt til Europæisk ...

FAQ

Om Soundwise


Soundwise er et professionelt lyd & lys firma med base i Århus. Soundwise arbejder landsdækkende med udlejning, salg, afvikling og installation af lyd & lys, og kan imødekomme næste alle forespørgelser indenfor branchen.


Når du som arrangør, musiker, kunstner, spillested eller forening skal vælge din samarbejdspartner, sikre Soundwise dig et godt resultat, hvor kvalitet, service og pris altid lever op til forventningerne.

Hos Soundwise får du en personlig, professionel og vellydende samarbejdspartner, der altid går efter den rigtige løsning for dig. Innovation, uddannelse og faglig stolthed er grundlaget for den gode lyd. I en branche som hele tiden er i bevægelse og konstant fornyere sig, er det vigtigt at man følger godt med.
 Dette gør Soundwise ved løbende at deltage i diverse clinics, kurser og messer som blandt andet vores leverandører og samarbejdspartnerer tilbyder.

Med branchens nyeste og mest anerkendte udstyr på lager, centralt placeret i Aarhus, har Soundwise et rigtigt godt udgangspunkt for hurtigt at kunne rykke ud i hele landet.


Kort fortalt, er Soundwise det rigtige valg når du forventer mere end blot en løst opgave.

Har du spørgsmål om lyd eller lys, leje eller salg, så tøv ikke med at kontakte Soundwise.

Login Bruger

Husk log ind

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld